(recept
si oblíbilo 69 návštěvníků)
Výborné pečené brambory :o)
Potřebné ingredience
cca1 kg brambor, 2 cibule, 3 stroužky česneku, oregano, tymián, sůl, olej, troška koření americké brambory -nemusí být :o)
Postup přípravy
Brambory oškrabeme, nakrájíme na měsíčky, cibuli také nakrájíme na měsíčky a dáme do mísy, přidáme na plátky nakrájený česnek, bylinky - nemusíme šetřit, sůl a trochu posypeme kořením na americké brambory. nakonec přidáme olej, promícháme a dáme do pekáče na pečící papír. Pečeme při 180 st. do změknutí brambor a koduk nemají brambory zlatavou barvu. my máme rádi hodně opečené :o)
Přejeme dobrou chuť :o)
Přejeme dobrou chuť :o)
Před pečením :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
DanušaP
(upraveno)
27. 5. 2014, 15:49
také děláme, jen já ty nové brambory neškrábu, jen je omyju kartáčkem
laskonka333
(upraveno)
27. 5. 2014, 15:18
Paluna
(upraveno)
26. 5. 2014, 11:53
Zrušený účet
(upraveno)
8. 12. 2011, 14:12
Vynikající dnes jsem dělala k obědu a všem chutnalo děkuji za recept
Kuchařka518
(upraveno)
29. 8. 2011, 19:50
a k tomu kefír to je mňamka
Pivka
(upraveno)
27. 8. 2011, 11:46
Mňam, nemají chybu. Díky za recept!!!!!!
kopkop
(upraveno)
13. 5. 2011, 9:06
dneska taky vyzkouším!! jen jsem se pěkně ztrapnila při čtení postupu .je tam psano koduk a ja pořad myslela že je to nejaká přísada-když ted je tolik nazvu co neznam ale přišla jsem na to
marketha
(upraveno)
17. 12. 2010, 14:57
Dobrý den,včera jsem dělala podle Vás pečené brambory a byli výborné!!! Pekla jsem je na grilu celou dobu a vynikající.Jiné už dělat nebudu.Moc Vám děkuji za recept
Bylinka1
(upraveno)
24. 10. 2010, 12:38
Tak jsem dneska dělala na oběd a super -krásně křupavé a chutné brambůrky .Určitě budu brzo opakovat
3korka
(upraveno)
18. 10. 2010, 8:29
taky je dělám jen je krájím na kolečka mi je milujeme
DANINEC
(upraveno)
6. 10. 2010, 13:26
dnes jsou k obědu V Y N I K A J Í C Í
Bylinka1
(upraveno)
2. 10. 2010, 18:12
to bude dobrůtka!!!Já se taky vždycky snažím upéct brambory,ale nějak se mi to nevede a mám je pokaždé takové ,,rozpečené-rozvařené,, místo,aby byly pěkně do křupava .Nevím,kde dělají soudruzi chybu...
akdarka
(upraveno)
2. 10. 2010, 18:33
@Bylinka1
Jani, ono hodně záleží na bramborách. Já těsně před dopečením zapnu ještě gril. Potom jsou pěkně křupavé.
luccka
(upraveno)
2. 10. 2010, 22:07
@akdarka
Taky někdy zapnu gril a pak jsou super
anaba
(upraveno)
2. 10. 2010, 16:48
zítra vyzkouším díky za recept
tomulinecek
(upraveno)
2. 10. 2010, 16:41
Taky dělám a jsou výborné
Lenpod
(upraveno)
8. 9. 2011, 14:23
@tomulinecek
Také děláváme a máme moc rádi