můj druhý potahovaný dort
Potřebné ingredience
Holky na pohled fakt propadák. Marcipán se mi drolil a stěží jsem dort potáhla a vykrojila těch prá drobností, co je vidět na fotce.
Postup přípravy
Těsto je třené kakao a krém je ze salka,proložený broskvemi. Na pohled hrůza. Vzteky se mi chtělo brečet,když jsem zkoušela zpracovat odležený marcipán ze salka. Ale chuťově nakonec úžasnej.
krém ze salka, proložený broskvemi
aspon ty svíčky ho zvedli, ale bez nich vypadal hrozně.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Datope
(upraveno)
30. 9. 2010, 13:28
Je moc pěknej ,já to taky zkoušela,ale vypadal hrozně.A té práce....
luccil
(upraveno)
1. 10. 2010, 7:41
@Datope
No tento, když byl jen bez těch zapichovátek na svíčky, tak to byl taky katastrofický podled. A o práci ani nemuvím. Ale děkuju za pochvalu. Snažila jsem se
Marien77
(upraveno)
29. 9. 2010, 22:58
hezký a vypadá chutně , mě se osvědčilo hroudu ztuhlého marcipánu nahřát v mikrovlnce, klidně půl minuty i více, když je hmoty víc, u malého kousku mi stačí 10 vteřin u druhého dortu jsem také rozpracovávala hroudu tuhého marcipánu, bez mikrovlnky a byla to hrůza
luccil
(upraveno)
30. 9. 2010, 7:10
@Marien77
Když mě se to právě drolilo po nahřátí v mikrovlnce a to jsem nahřívala jen krátce
fikuska
(upraveno)
29. 9. 2010, 20:15
luccil
(upraveno)
30. 9. 2010, 7:10
@fikuska
Děkuji. Snaha byla
HHaannuullee
(upraveno)
29. 9. 2010, 18:32
luccil
(upraveno)
30. 9. 2010, 7:11
@HHaannuullee