Moje 1. semifreda
Potřebné ingredience
Korpus: 3 vejce, 150g cukru krupice, 200g polohr. mouky, 100ml oleje, 100ml horké vody, 1/2 prdopeče, možno i přidat kakao. Receptík na korpus mám od Martiny527 a opravdu je na velký nízký plech vysoký 1cm. Dále náplň: 1 šlehačka, 1 necelá zakysanka, 1 tvaroh a asi 180g meruňkové marmelády + želatinový ztužovač za studena. Na dozdobení použity broskve a dortové želé červené a jelikož jsem jej měla málo, tak jsem jej namixovala i dortovým želé čirým. Zbytek semifredek bez želé jsem pouze posypala kakaem, ale zblajzly se dřív, než jsem je mohla dozdobit. Tímto chci poděkovat Martině527 a Myšce.Černé za rady a podporu. Díky nim jsem se do toho pustila i já. Takže díky, holky!
Postup přípravy
Semifreda jsou vyrobena bez originálních formiček, pouze z formiček domácí výroby (např. krabice od mléka, petky, kelímky a vaničky od jogurtů či ochucených tvarohů od Danone apod.) proto omluvte to, že každá semifredka má jiný tvar. ,-) Ale na chuti jim to neubralo! ,-) Hezký sváteční podvečer.
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé