(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Sloní žrádlo
Potřebné ingredience
40 dkg měkkého salámu, 1 větší cibule, 2 kyselé okurky, Pojivo: 1 lžíce oleje, 1 lžíce rajského kečupu, 2 kostky cukru, 1 lžíce hořčice plnotučné, 1 velká majolka,.
Postup přípravy
Salám semeleme na masovém strojku, cibli nakrájíme na kousky okurky na kostičky.Pojivo : olej ,majolku ,kečup, hořčicia kosky cukru smícháme dohromady. Zahřejem na plotně aby se spojili pořádně dohromady. Pak je přidáme k salámu s okurkou a cibulí a smícháme dohromady . Nakonec dáme do ledničky schladnout a pak podáváme s pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
peke
(upraveno)
30. 9. 2010, 8:22
To znám, místo majolky dávám bílý jogurt. Je to zdravější a na chuti to není poznat