Zobrazit přihlášovací formulář

čokoládový - pařížský dort

0.0
čokoládový - pařížský dort

Potřebné ingredience

mramorový korpus, pařížská šlehačka, čokoláda (co se dobře krájí)

.

..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jederka 28. 9. 2010, 14:49
Dortík je nádherný (Y) (Y). Co znamená čokoláda, co se dobře krájí? Mám s tím vždycky problém, že zakrojím a nejde a nejde :-S děkuji za radu (F)
Mirunka07 27. 10. 2010, 21:33
@jederka děkuji. 2 čokolády na vaření dáme do hrnce, přidáme 6 lžic vody a rozpustíme. Když je rozpuštěno přidáme 3 lžíce 30% šlehačky a dobře zamícháme. Nakonec zamícháme 1 lžíci rozpuštěného másla.(Je to recept paní Zdenky R. a moc jí děkuji)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie