čokoládový - pařížský dort
Potřebné ingredience
mramorový korpus, pařížská šlehačka, čokoláda (co se dobře krájí)
.
..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jederka
(upraveno)
28. 9. 2010, 14:49
Dortík je nádherný . Co znamená čokoláda, co se dobře krájí? Mám s tím vždycky problém, že zakrojím a nejde a nejde děkuji za radu
Mirunka07
(upraveno)
27. 10. 2010, 21:33
@jederka
děkuji. 2 čokolády na vaření dáme do hrnce, přidáme 6 lžic vody a rozpustíme. Když je rozpuštěno přidáme 3 lžíce 30% šlehačky a dobře zamícháme. Nakonec zamícháme 1 lžíci rozpuštěného másla.(Je to recept paní Zdenky R. a moc jí děkuji)