Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

ZAVAŘENÝ ŠTRUDL

0.0
ZAVAŘENÝ ŠTRUDL

Potřebné ingredience

Jablka, třtinový cukr, skořice, vanilkový cukr, hřebíček

Postup přípravy

Oloupaná jablka zbavená jadřinců nakrajíme na kostky a dáme do hrnce vařit, nepodléváme, pustí se hodně šťávy, podle chuti osladíme, posypeme jedním sáčkem vanilkového cukru, přidáme podle chuti skořici a 1-2 hřebíčky (jsou silně aromatické tak opatrně). Necháme povařit cca 15 minut, najdeme hřebíčky a vyhodíme, ponorným mixerem sem tam jablka pomeleme. Plníme vařicí do sklenic, uzavřeme a otočíme dnem vzhůru klidně na den...je to výborná mňamka jen tak nebo jako náplň do štrůdlu, pak už jen listové těsto a ořechy a je to...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

oliva1 17. 6. 2011, 8:57
Supr nápad (Y) (Y) (clamp)
jitkaad 26. 9. 2010, 19:36
to musí být výborné, takhle ochucené (Y) (Y) (Y) u nás jsme dělávali jen strouhaná do téglíků a pak se zavařovalo, nesnášela jsem tu práci,ale pak stačilo jen rozválet těsto a nebyla práce s jabkama (Y) tady se mi líbí, že se nemusí zavařovat (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie