Meruňková semifreda
Potřebné ingredience
Korpus světlý (použila jsem odřezky z korpusu na dort), náplň ze dvou šlehaček, 80g tvarohu, 120g meruňkové marmelády a želatinového ztužovače rozmíchaného v deci vody, plus uvnitř každého zákusku je lžička zakysky oslazené vanilkovým cukrem.
Postup přípravy
Doplňuji, že filigránky nejdou nastříkat z Orion nebo Figaro na vaření - mají strašně málo kakaa a ozdoby se při pokojové teplotě velmi rychle bortí. Pěkné kupované filigránky mají v Kauflandu (48 kusů za 45 korun, čokoláda má 57% kakaa).
Tyhle jsou stříkané sáčkem z čokoládových čoček Master Martini (koupeno v e-shopu).
*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé