(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ďábelský bůček
Potřebné ingredience
libový bůček, cibule, sůl, celý pepř, česnek, mletá paprika, mleté čili koření, feferonky, kozí rohy
Postup přípravy
Bůček vaříme v osolené vodě spolu s cibulí a pár kuličkami celého pepře. Když je měkký, hned zatepla prošpikujeme feferonkami a kozími rohy-ze všech stran. Dáme vystydnout. Z vývaru sebereme zatuhlou mastnotu - když je jí málo, dáme místo ní na pánvičku máslo, kde rozpustíme papriku, čili koření a prolisovaný česnek-dávám tak 1,5 palice. Kašovitou směsí potřeme ze všech stran bůček - nejlépe studený-snáz to zatuhne. Zabalíme do alobalu. Druhý den je bůček parádně rozleželý. Nejlepší s měkkým chlebem a pívem:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé