Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Ďábelský bůček

0.0
Ďábelský bůček

Potřebné ingredience

libový bůček, cibule, sůl, celý pepř, česnek, mletá paprika, mleté čili koření, feferonky, kozí rohy

Postup přípravy

Bůček vaříme v osolené vodě spolu s cibulí a pár kuličkami celého pepře. Když je měkký, hned zatepla prošpikujeme feferonkami a kozími rohy-ze všech stran. Dáme vystydnout. Z vývaru sebereme zatuhlou mastnotu - když je jí málo, dáme místo ní na pánvičku máslo, kde rozpustíme papriku, čili koření a prolisovaný česnek-dávám tak 1,5 palice. Kašovitou směsí potřeme ze všech stran bůček - nejlépe studený-snáz to zatuhne. Zabalíme do alobalu. Druhý den je bůček parádně rozleželý. Nejlepší s měkkým chlebem a pívem:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie