(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Rozpečené bagetky se směsí z listového špenátu a sýrem hermelín Figura :)
Potřebné ingredience
1porce: 1 celozrnná tmavá bagetka, 100g čerstvého listového špenátu, 1 plátek šunky (Fitness nebo dětská),půlka hermelínu Figura, pepř, olivový olej
Postup přípravy
Špenát omyjeme a zalijeme na minutu vařící vodou, vodu slijeme a tu přebytečnou ze špenátu vymačkáme. Špenát rozsekáme nožem a přidáme stejně rozsekanou šunku, zakápneme lžičkou olivového oleje a lehce opepříme. Bagetku rozkrojíme a poklademe směsí, na vrch přidáme rozkrájený sýr hermelín Figura a dáme zapéct do předem vyhřáte trouby - já pekla v horkovzduchu , stačí jen 5 minut při 250° .Bagetky jsou úžasně křupavé a prostě výborné. Recept je od mé dietoložky a jí se k obědu :) Dobrou chuť ,)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Deninka
(upraveno)
7. 5. 2014, 20:25
Pavli , děkuju za jednoduchý a přitom zdravý a chutný recept! Jsem teď bohužel na zdravotní dietě a jelikož jsem zhýčkaná samými nezdravými jídly , nemám ve zdravém vaření moc bujnou fantazii. Díky Vám mi ale dnešní večeře chutnala! ..................PS: Snad by se Vaše dietoložka nezlobila, že jsem tedy bagetky měla místo k obědu k večeři! ...............Hezký večer!