Pařez pro tchána
Potřebné ingredience
2x mramorový korpus, máslovo-pudinkový krém, marmeláda, banány, salkový marcipán.
Postup přípravy
Jeden mramorový korpus do formy 26 cm průměr, druhý udělaný pouze ze 2 vajec. Z něj jsou vyříznutí ježci a ze zbytku udělaná punčovina na kořeny a dotvarování pařezu. Ten vyšší 2x prokrojený.
Ozdobičky dělané 2 dny předem, aby vytvrdly a držely tvar. Dort dělaný den předem. Vršek jsem přikryla spodkem formy, aby v lednici neokoral, protože je vlastně bez krému a bez hmoty. Vršek dortu zdoben ráno před předáním.
4 kg
Ozdobičky dělané 2 dny předem, aby vytvrdly a držely tvar. Dort dělaný den předem. Vršek jsem přikryla spodkem formy, aby v lednici neokoral, protože je vlastně bez krému a bez hmoty. Vršek dortu zdoben ráno před předáním.
4 kg
aa
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
giga07
(upraveno)
22. 10. 2010, 14:10
Ten je úžasný
gabsa
(upraveno)
23. 9. 2010, 16:42
pěkné
lajdák007
(upraveno)
23. 9. 2010, 10:03