Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Zavařená dýně do polévek nebo pod maso

0.0
Zavařená dýně  do polévek nebo  pod maso

Potřebné ingredience

Dýni oloupeme, z dýně zbavíme měkké dužiny i s jádry a na prošky a pak na kostičky Plníme do sklenic a sterilujeme 30 40 minut při teplotě 70 - 75 °C.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

BenadovaH 3. 9. 2012, 13:11
zdravím, chci se zeptat, zda se steriluje tak na sucho nebo zalít vodou nebo nějakým nálevem??díky Helča
Kospetaaa 21. 9. 2010, 16:23
(Y)Dáváte sůl nebo něco?
tomtyna 21. 9. 2010, 17:24
@Kospetaaa Hani nic do toho nedávám jen jsem zavařila chtěla jsem to skusit a po zavařen to dopadlo dobře :-) (Y) (clamp) jukněte na mé dlalší recepty možná se vám budou hodit :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie