Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Fazole na kyselo

0.0
Fazole na kyselo

Potřebné ingredience

500g vepřové kýty nebo plecka,olej,hladká mouka,sůl,pepř,brambory,asi 500g fazolových lusků(mohou být i mražené-stačí 1 sáček nebo sterilované-1 větší sklenice),1 cibule,ocet,sojová omáčka

Postup přípravy

Začneme brambory,které si uvaříme ve šlupce.Ve větším hrnci na oleji zpěníme na kostky nakrájenou cibuli,přidáme na kostky pokrájené maso,necháme zatáhnout,maso zaprášíme moukou,přidáme fazolky a zalijeme vodou tak,aby bylo vše ponořené.Použijeme-li fazole sterilované,necedíme je , ale dáme je do hrnce i s nálevem(nemusíme na závěr tolik dochucovat)trochu osolíme,opepříme,přidáme sojovou omáčku.Přivedeme vše k varu a vaříme ,dokud není maso měkké,asi tak 3/4hod.Je-li hotovo a zdá se nám to řídké,přidáme trochu jíšky.Do hrnce nyní přidáme oloupané a na větší kousky pokrájené brambory,
dle námi uváženého poměru brambor k masu a fazolím.Ochutnáme a případně dosolíme.Octem dochucujeme raději až na talíři , každý podle vlastní chuti.Přeji dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie