Zobrazit přihlášovací formulář

Sýrovo-kuřecí polévka s chlebovými krutóny

0.0
Sýrovo-kuřecí polévka s chlebovými krutóny

Potřebné ingredience

Dva kuřecí řízky,pórek,cibule,4 stroužky česneku,podravka,sušený česnek,tři maratonce,asi 2l vody,máslo,1/2 chleba,olej.

Postup přípravy

Když jsem zkoušela recept od paní Alenky ( 240673 ) dobře ukryté kuře,tak jsem měla trochu víc ingrediencí a ze zbytku jsem udělala tuto polévku.Určitě někde existuje podobná,nebo možná stejná,ale toto byl takový můj náhlý nápad.
Do hrnce jsem nakrájela pórek,cibuli,česnek,zalila jsem asi 1/2 litrem vody,přidala plátek másla,sýr a dala vařit.Mezi tím jsem kuřecí nakrájela na nudličky a orestovala na pánvi na trošce oleje,nakonec jsem posypala sušeným česnekem.Když cibule,pórek a česnek změkly,tak jsem vše rozmixovala,přidala vodu a orestované kuřecí.Potom už jenom dochutit solí,podravkou a česnekem.Z chleba jsem odkrojila kůrky,nakrájela kostičky a opekla na pánvi.Na každou várku krutónů jsem dala na pánev plátek másla a trošku sušeného česneku.
Opravdu se mi povedla můj starší syn si dal čtyřikrát.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 14. 9. 2010, 20:03
Dobrý nápad - Irenko-tu zase vyzkouším já podle Vašeho receptu-jsme polívkový a Váš receptík vypadá zajímavě.Zdravím Alča (Y) (jidlo) :-p (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie