(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Vepřová krkovička na smetaně-podle mé tchýńky Luďky.

Potřebné ingredience
Krkovičku na plátky,pepř,sůl,česnek,cibuli,bobkový list,nové koření snítka rozmarýnu lžíci plnotučné hořčice.Smetana 12%,trochu hl.mouky na zahuštění.
Postup přípravy
Pěknou krkovičku nakrájíme na silnější plátky,neklepeme.Osolíme,opepříme a vydatně potřeme česnekem.Do hrnce nakrájíme na kostičky cibuli na ni položíme plátky masa,přidáme bobkový list a nové koření,mírně podlijeme a dáme péct do trouby do změknutí a dozlatova upečeme.
Potom hrnec dáme na kamna ,vybereme maso přidáme buď vývar ,nebo jen horkou vodu ,přidáme lříci plnotučné hořčice a šťávu z masa zredukujeme přidáme smetanu zahustíme a necháme povařit.Vložíme zpět maso .
Potom hrnec dáme na kamna ,vybereme maso přidáme buď vývar ,nebo jen horkou vodu ,přidáme lříci plnotučné hořčice a šťávu z masa zredukujeme přidáme smetanu zahustíme a necháme povařit.Vložíme zpět maso .

xx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáKá
(upraveno)
16. 10. 2010, 14:45
To vypadá opravdu jedle








nahlásit

backa
(upraveno)
16. 10. 2010, 19:23
@KáKá
Díky Květuško
nám to moc chutná






nahlásit

mmonica
(upraveno)
26. 9. 2010, 10:15
DOBRÝ DEN MAM DOTAZ CO K TOMU JÍTE KNELÍK NEBO BRMABOR NEBO RÝŽI MONIKA
nahlásit

backa
(upraveno)
26. 9. 2010, 13:36
@mmonica
My jsme k tomu měli houskový a bramborový knedlík.
nahlásit

bubík4
(upraveno)
25. 9. 2010, 15:49
to vypadá výborně

nahlásit

backa
(upraveno)
26. 9. 2010, 13:38
@bubík4
Jani,nám to moc chutná.Takhle jsem to začala vařit až jsem ji ochutnala u tchýňky.

nahlásit

bubík4
(upraveno)
29. 9. 2010, 20:04
@backa
zkusím to, děkuji

nahlásit