Buchta jako lahoda
Potřebné ingredience
jabka písk.cukr 4vejce polohrubá mouka hladká mouka kakao prášek do pečiva 120g rozpuštěného másla švestky drobenka
Postup přípravy
400g strouhaných jablek + 250g pískového cukru + 4 vejce zamícháme v mísi, 10 minut dáme odležet aby jabka pustila šťávu, postupně vmícháme 150g poloh.mouky a 150g hl. mouky, prášek do pečiva a 60g kakaa.A nakonec 120g rozpuštěného másla nebo hery.
Rozetřeme na plech vymazaný a vysypaný moukou, poklademe švestkami a posypeme drobenkou.
Pečeme asi 40 minut.
Rozetřeme na plech vymazaný a vysypaný moukou, poklademe švestkami a posypeme drobenkou.
Pečeme asi 40 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé