(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Bůček pod peřinkou
Potřebné ingredience
Asi 1 kg libového bůčku bez kosti,2 cibule,1 pórek, 1-2 hermelíny,1 šlehačka,4 str.česneku,pepř,sůl
Postup přípravy
Bůček si nakrájíme na asi 2 cm silné plátky,osolíme,opepříme a potřeme česnekem.Do pekáčku si dáme nakrájenou cibuli a pórek, na to poklademem plátky připraveného bůčku a zalijeme šlehačkou,pečeme v troubě do zlatova/zhruba asi 1 hodinu/.Když je bůček zlatavý poklademe ho plátky hermelínu a necháme rozpéct.PZ.s brambůrky-báječná dobrota
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kolicka
(upraveno)
29. 9. 2013, 19:54
Dnes sem uvařila a dobrůtka děkuji za super receptík
avynka
(upraveno)
6. 9. 2012, 7:29
To bude bašta ....maso mám, sýr i šlehačku taky, tak jdu na to
chopper Jája
(upraveno)
12. 9. 2010, 15:41
Tomu říkám pořádné jídlo
chalupnicka
(upraveno)
12. 9. 2010, 20:26
@chopper Jája
to teda je -a je to taky pořádná bašta
Bylinka1
(upraveno)
12. 9. 2010, 15:38
Výborný to určitě bude,ale co ty kalorie ,bůček,hermoš a ještě pěkně zalít šlehajdou .Ale jednou za čas...
chalupnicka
(upraveno)
12. 9. 2010, 20:31
@Bylinka1
No právě - je to úžasně dobré ale opravdu jednou za čas.