(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ražniči na plechu
Potřebné ingredience
500g kuřcích řízků, 500g drůbežích jater, 200g anglické slaniny, 1červená paprika, 1zelená paprika, 2nožičky oblíbené klobásy, 2nožičky tenkých párků, cibule podle chuti, olej, sůl, grilovací koření, pepř
Postup přípravy
Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou na kostičky, párky nakrájíme na menší kousky a kraje nakrojíme jako kyž opékáme buřty(krásně se rozevřou a na talíři to pěkně vypadá). Papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na širší proužky, pokrájíme cibuli(velkou na silnější kolečka, malou na půlky nebo čtvrtky). Všechno smícháme a nasypeme na plechs vyšším okrajem. pokropíme trochu olejem, osolíme a opepříme, posypeme grilovacím kořením. Upečeme doměkka. Podáváme s rýží nebo brambory
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vera N
(upraveno)
1. 4. 2011, 18:13
chalupnicka
(upraveno)
10. 9. 2010, 11:19
Taky takto dělám ale bez jater -je to bezvadně rychlé a dobré.