(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
dort s vílou
Potřebné ingredience
kokosový korpus plněný pařížskou šlehačkou "milka", vanilkový krém, potah, ozdoby a figurka: K2, cukrové perličky
Postup přípravy
průměr dortu 24cm
hmotnost: 2000g
hmotnost: 2000g
z boku
křídla z papíru ....inspirace z mmb
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pipinkajana
(upraveno)
20. 11. 2010, 12:09
bezva
Bramborka
(upraveno)
7. 1. 2011, 14:08
@pipinkajana
děkuji
gonzar
(upraveno)
8. 10. 2010, 21:56
Nádhera, nádhera. A víla je krásná.
Bramborka
(upraveno)
10. 10. 2010, 6:43
@gonzar
děkuji
Komůrče
(upraveno)
13. 9. 2010, 12:45
krásný dortík
Bramborka
(upraveno)
13. 9. 2010, 12:59
@Komůrče
děkuji
gabsa
(upraveno)
11. 9. 2010, 9:05
krásné, moc a ta víla je dokonalá
Bramborka
(upraveno)
11. 9. 2010, 11:54
@gabsa
děkuji
darinka30
(upraveno)
10. 9. 2010, 20:13
Bramborka
(upraveno)
10. 9. 2010, 20:35
@darinka30
HHaannuullee
(upraveno)
10. 9. 2010, 18:41
Bramborka
(upraveno)
10. 9. 2010, 20:35
@HHaannuullee
chalupnicka
(upraveno)
10. 9. 2010, 11:19
krásný dortík
Bramborka
(upraveno)
10. 9. 2010, 12:31
@chalupnicka
děkuji
Minka00
(upraveno)
10. 9. 2010, 10:49
Krásné opravdu,nemohla bych Vás poprosit o recept na korpus a krém.děkuji moc. Jste šikovná já a potah na dort katastrofa
Bramborka
(upraveno)
10. 9. 2010, 13:28
@Minka00
děkuji za pochvalu dortu. Zde odkaz na výborný korpus http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=76772, a pařížská šlehačka....rozpustit čokoládu a svařit cca 3min se šlehačkou, nechat vychladnout, zchladit v lednici nejlépe do druhého dne....ušlehat a je to. Pokud chcete mít jistotu, že náplň bude dostatečně tuhá, přidáte ještě želatinový ztužovač dr. oetker . Hodně zdaru