Kure na Ajvaru
Potřebné ingredience
kure - nejlepe palicky, ajvar - napalivy!:)
Postup přípravy
Jen tak pro inspiraci - nase deti si na tom vzdycky posmaknou:)
Kure potreme ajvarem, poklademe maslem a peceme prvni prikryte a potom odkryte - cca pul hodinky. Je-li potreba, tak podlejeme.
K tomu delam vetsinou testoviny se zeleninou nebo bylinkove brambory a talire jsou kompletne vyluxovane:)
Kure potreme ajvarem, poklademe maslem a peceme prvni prikryte a potom odkryte - cca pul hodinky. Je-li potreba, tak podlejeme.
K tomu delam vetsinou testoviny se zeleninou nebo bylinkove brambory a talire jsou kompletne vyluxovane:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Terez(k)a
(upraveno)
10. 9. 2010, 12:39
Dobrý den, omlouvám se, tento komentář se netýlá tohoto receptu, ale nevím jak jinak vás zkontaktovat .) Někde jsem četla, že jste psala, že v troubě "smažíte" vše. Včetně řízků. A tak jsem se chtěla zeptat, jestli se to opravdu takto "usmaží"? Uvažuji totiž, že bych udělala rizolety, které jsou taky v trojobale, ale nechce se mi to nechat plavat v tom oleji.. Děkuji za případnou odpověď a omlouvám se za asi hloupý dotaz..
snecka
(upraveno)
9. 9. 2010, 17:38
co je to Ajvar??
Visnery
(upraveno)
10. 9. 2010, 11:11
@snecka
jugoslavska pochoutka, dela se z pecenych paprik atd
GREPIK
(upraveno)
9. 9. 2010, 17:46
@snecka
to je taková mixovaná zelenina,dá se to běžně koupit.Je to zavařené ve skle http://kucharka.zarovi.cz/surovina/206