Kuřecí a hovězí maso s houbami
Potřebné ingredience
Na čtyři porce potřebujeme:4 plátky hovězího masa * 4 kuřecí stehna (nebo celé menší kuře rozdělené na 4 kusy) * 2 cibule * rajský protlak * 2 rajčata * hrst sušených hub * kostka masoxu * mletá sladká paprika * pepř * sůl * olej
Postup přípravy
V širším hrnci nebo pekáči osmažíme cibuli a přidáme opepřené, osolené, popaprikované a v mouce obalené hovězí plátky, které opečeme. Na ně položíme osolené kusy kuřete, podlijeme masoxovým vývarem a dusíme pod pokličkou na plotně nebo v troubě.
Po 20 minutách přidáme předem namočené houby a dále dusíme, průběžně podléváme vývarem a kuře poléváme výpekem. Po dalších 30 minutách přidáme rajčata a protlak a dopékáme v troubě bez pokličky, dokud kuře nezezlátne.
Nejlepší přílohou je rýže.
Tento recept pochází ze serveru www.labuznik.com, kuřecí chytne od hovězího chuť a je pak výborné!
Po 20 minutách přidáme předem namočené houby a dále dusíme, průběžně podléváme vývarem a kuře poléváme výpekem. Po dalších 30 minutách přidáme rajčata a protlak a dopékáme v troubě bez pokličky, dokud kuře nezezlátne.
Nejlepší přílohou je rýže.
Tento recept pochází ze serveru www.labuznik.com, kuřecí chytne od hovězího chuť a je pak výborné!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé