Zobrazit přihlášovací formulář

Pařez

0.0
Pařez

Potřebné ingredience

,

Postup přípravy

,

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Komůrče 13. 9. 2010, 13:03
krása (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
HHaannuullee 13. 9. 2010, 14:31
@Komůrče děkuji (F) (F) (F)
Markulena 11. 9. 2010, 14:07
super a fakt se tam ta láhev udrží a jak dlouho? Se mi nechce věřit, nemusí být třeba taky nějaký krém, který tomu pomůže, jakože třeba tvarohový asi by se to neudrželo, nebo je to jedno? (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
HHaannuullee 11. 9. 2010, 14:50
@Markulena láhev se tam udrží i do druhého dne, ale já dávám krém máslový s gustinem, ale asi by šel i tvarohový, ta láhev je tam strčená silou a drží skvěle.
blanuse 8. 9. 2010, 13:21
super (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp)
HHaannuullee 8. 9. 2010, 14:48
@blanuse děkuji (F) (F) (F)
darinka30 7. 9. 2010, 21:32
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
HHaannuullee 8. 9. 2010, 14:48
@darinka30 (F) (F) (F) (F)děkuji
ledgera 7. 9. 2010, 19:56
Super ty mysky (Y)
HHaannuullee 7. 9. 2010, 19:59
@ledgera děkuji (F) (F) (F)
Prskavka 7. 9. 2010, 19:17
(Y) (Y) (clamp) hezký dortík, můžu mít technickou? jak tam drží ta lahev? taky se chystám na něco podobného a bojím se, že by mi tam ta láhev nedržela...
HHaannuullee 7. 9. 2010, 19:59
@Prskavka Ta láhev tam drží skvěle, musí se vydlabat díra přesně na láhev a pak ji tam z kosa silou zapíchnout,nespadne to ani náhodou.Hana

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie