(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
*****BEZVADNÉ KVAŠÁKY:-))*******
Potřebné ingredience
Okurky Křen(čím je ho vic tim lepe,protože kvašaky jsou tvdre a křupavé) listy z černého rybízu listy z višní česnek kopr Na litr vody dáme 2 polévkové lžíce mořské soli(vodu převařit se soli a zalevat sklenice do plna)
Postup přípravy
Okurky řadně omyjeme.
Do sklenic dáme na dno česnek,listy z rybízu a list z višně,křen a kopr.
Na to naskládame okurky a přidavame mezi to ještě křen,ten je velice duležity.
Pak svařime vodu se solí a zalijeme sklenice do plna.
Okurky dame do temna(nesmí byt na světle),budou se kalit ale to nevadí,až se vyčistí tak je mužeme konzumovat.
Jsou vybornééé:-))
Do sklenic dáme na dno česnek,listy z rybízu a list z višně,křen a kopr.
Na to naskládame okurky a přidavame mezi to ještě křen,ten je velice duležity.
Pak svařime vodu se solí a zalijeme sklenice do plna.
Okurky dame do temna(nesmí byt na světle),budou se kalit ale to nevadí,až se vyčistí tak je mužeme konzumovat.
Jsou vybornééé:-))
Dobrou chut:-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bubalka
(upraveno)
7. 9. 2010, 17:03
ještě vinný list....
monička13
(upraveno)
8. 9. 2010, 7:57
@Bubalka
Ja vinny list nedávam )