Pařez pro tchána
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, vanilkový krém, broskve, mléčný marcipán, K2, čokoládová poleva, zdobičky Dr.Oetkera (tráva), punčovina na kořeny
Postup přípravy
Inspirovala jsem se zde, nebylo to tak těžké.......dokonce chutnal!!!
hříbky zblízka.....
...a ovoce s kytkami....
...pohled shora.....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
MílaHav
(upraveno)
26. 1. 2011, 16:13
Moc krásný Můžu se zeptat v čem jste pekla korpus? Děkujííí a
elinaty
(upraveno)
11. 2. 2011, 7:30
@MílaHav
Děkuji za pochvalu Dort jsem pekla v kulaté formě a trochu těsta ještě zbylo na plech, z toho zbytku jsem udělala punčovinu s krémem a marmeládou a dotvořila ty kořeny. A´t se vám podaří, Markéta.
petrušak
(upraveno)
26. 1. 2011, 15:53
prosim jak jste udělala ten mramorovi korpus diky petra mate ho užasnej
elinaty
(upraveno)
11. 2. 2011, 7:34
@petrušak
Dobrý den, děkuji za pochvalu, recept jsem okoukala tady mezi cukrářkami: 4 vejce, 22 dkg cukru, 25 dkg hl. mouky, 1/2 prášek do pečiva, 100 ml teplé vody, 150 ml oleje, kakao Bílky vyšleháme s polovinou cukru, může být krystal. Žloutky šleháme s druhou polovinou cukru, pak zašleháme olej a vodu, a na konec zašleháme mouku s práškem do pečiva, nakovec vmícháme sníh. odebereme si 1/4 těsta a obarvíme kakaem, připravíme si formu na dort a do prostřed formy dáme 1 lžíci kakaového těsta, a na to navršíme 2 lžíce světlého těsta, pak zase 1 lžíci kakaového těsta a stále opakujeme, těsto se bude pomalu rozlévat do stran. Pak klasicky upečeme. Ať se povede, Markéta.
gabsa
(upraveno)
8. 9. 2010, 19:39
super pařez a všechny ozdůbky okolo
elinaty
(upraveno)
11. 2. 2011, 7:31
@gabsa
Děkuju moc!
elinaty
(upraveno)
9. 9. 2010, 7:37
@gabsa
MOC DĚKUJI!!!!!!!
sieta
(upraveno)
7. 9. 2010, 7:53
Pěkný, jako "živý"
elinaty
(upraveno)
7. 9. 2010, 11:29
@sieta
Děkuji !!!!!
pigi
(upraveno)
6. 9. 2010, 21:22
škoda že bydlíte tak daleko, hned bych si ho u vás obědnala.
elinaty
(upraveno)
7. 9. 2010, 7:52
@pigi
Jééééé, děkuji za pochvalu , ale nevím, jestli bych si troufla jej pro někoho péct na zakázku, teprve začínám .....