Zobrazit přihlášovací formulář

Pařez pro tchána

0.0
Pařez pro tchána

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, vanilkový krém, broskve, mléčný marcipán, K2, čokoládová poleva, zdobičky Dr.Oetkera (tráva), punčovina na kořeny

Postup přípravy

Inspirovala jsem se zde, nebylo to tak těžké.......dokonce chutnal!!!

hříbky zblízka.....

...a ovoce s kytkami....

...pohled shora.....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MílaHav 26. 1. 2011, 16:13
Moc krásný (^) Můžu se zeptat v čem jste pekla korpus? Děkujííí a (clamp) (clamp) (clamp)
elinaty 11. 2. 2011, 7:30
@MílaHav Děkuji za pochvalu :-) Dort jsem pekla v kulaté formě a trochu těsta ještě zbylo na plech, z toho zbytku jsem udělala punčovinu s krémem a marmeládou a dotvořila ty kořeny. A´t se vám podaří, Markéta.
petrušak 26. 1. 2011, 15:53
prosim jak jste udělala ten mramorovi korpus diky petra mate ho užasnej (Y) (Y) (Y)
elinaty 11. 2. 2011, 7:34
@petrušak Dobrý den, děkuji za pochvalu, recept jsem okoukala tady mezi cukrářkami: 4 vejce, 22 dkg cukru, 25 dkg hl. mouky, 1/2 prášek do pečiva, 100 ml teplé vody, 150 ml oleje, kakao Bílky vyšleháme s polovinou cukru, může být krystal. Žloutky šleháme s druhou polovinou cukru, pak zašleháme olej a vodu, a na konec zašleháme mouku s práškem do pečiva, nakovec vmícháme sníh. odebereme si 1/4 těsta a obarvíme kakaem, připravíme si formu na dort a do prostřed formy dáme 1 lžíci kakaového těsta, a na to navršíme 2 lžíce světlého těsta, pak zase 1 lžíci kakaového těsta a stále opakujeme, těsto se bude pomalu rozlévat do stran. Pak klasicky upečeme. Ať se povede, Markéta.
gabsa 8. 9. 2010, 19:39
super pařez a všechny ozdůbky okolo (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
elinaty 11. 2. 2011, 7:31
@gabsa Děkuju moc!
elinaty 9. 9. 2010, 7:37
@gabsa MOC DĚKUJI!!!!!!! :-)
sieta 7. 9. 2010, 7:53
Pěkný, jako "živý" (H) (F)
elinaty 7. 9. 2010, 11:29
@sieta Děkuji !!!!! :-)
pigi 6. 9. 2010, 21:22
škoda že bydlíte tak daleko, hned bych si ho u vás obědnala. :´( :´(
elinaty 7. 9. 2010, 7:52
@pigi Jééééé, děkuji za pochvalu :-), ale nevím, jestli bych si troufla jej pro někoho péct na zakázku, teprve začínám ..... (smich)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie