Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Játra po čínsku

0.0
Játra po čínsku

Potřebné ingredience

300 g jater (vepřová nebo drůbeží)* 1 pórek* 3 stroužky česneku * solamyl * voda * vegeta * sušený nebo čerstvý zázvor * drcený kmín * 1 červená nebo žlutá paprika * cca 4 lžíce sojová omáčka

Postup přípravy

Játra omyjeme, nakrájíme na nudličky, promícháme se solamylem a trochou vody.
Opečeme je na rozpáleném oleji, dokud se nezačnou od sebe oddělovat (cca 5 minut). Potom přidáme nakrájený (nikoli prolisovaný) česnek, drcený kmín, šikmo krájený pórek, na nudličky nakrájenou papriku. Po chvíli zázvor, vegetu a nakonec zakápneme sójovou omáčkou. Solit už není potřeba.

pozn.:od přidání česneku smažíme celkem ještě 5 minut, nebo podusit. Raději zkusit kousek rozlomit, jestli už je hotovo.

Příloha - rýže, smažené bramborové hranolky

Takto mají vypadat po pěti minutách

po přidání zeleniny - já jsem na to dneska zapomněla, ale lepší je zeleninu předem prolít v sítu vřelou a násladně studenou vodou, aby neztratila při vaření barvu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie