Černorybízový šlehačkový dort s růží
Potřebné ingredience
Světlý korpus ze 4 vajec, náplň (1 vanička tvarohu + 1 Lučina 120g + 1 šlehačka 33% + 1 vanilkový cukr + 4 lžičky cukru + 1 želatinový ztužovač za studena Dr. Oetker) půl bílá, půl s rybízovou marmeládou
Postup přípravy
*
*
*
Bílou vrstvu jsem podmazala marmeládou, pod rybízovou jsem dala punčovinu z odřezků korpusu, marmelády a drcených vlašských ořechů (před zdobením jsem dort obrátila vzhůru nohama)
Po zatuhnutí ve formě, před finálním zdobením čokoládou a šlehačkou se Smetafixem
Bílá růžička je z cukru sypaného přes šablonu na foukací fixy (v papírnictví za cca 40Kč)
*
*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé