(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
PAŘÍŽSKÉ ŘEZY
Potřebné ingredience
viz níže
Postup přípravy
KORPUS: 6 vajec, 20 dkg cukru, 100 g hrubé mouky, 20 -30 g kakaa, PDP
KRÉM: 60 g hladká mouka, 140 g másla, 400 - 500 ml mléka, 200 g másla, 100 g cukru, 50 g kakaa
KORPUS:
1. Vejce ušleháme s cukrem, přidáme mouku, kakao a PDP
2. plech vymažeme a vysypeme.
3. Pečeme chviličku
KRÉM:
1. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku
2. Přilijeme mléko a vaříme
3. Za stálého míchání necháme vychladnout
4. 200 g másla utřeme s cukrem a kakaem a přidáme ke studené jíšce a ušleháme + dala jsem cca 4 lžíce rumu
polijeme čokoládou a dozdobíme šlehačkou
KRÉM: 60 g hladká mouka, 140 g másla, 400 - 500 ml mléka, 200 g másla, 100 g cukru, 50 g kakaa
KORPUS:
1. Vejce ušleháme s cukrem, přidáme mouku, kakao a PDP
2. plech vymažeme a vysypeme.
3. Pečeme chviličku
KRÉM:
1. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku
2. Přilijeme mléko a vaříme
3. Za stálého míchání necháme vychladnout
4. 200 g másla utřeme s cukrem a kakaem a přidáme ke studené jíšce a ušleháme + dala jsem cca 4 lžíce rumu
polijeme čokoládou a dozdobíme šlehačkou
mnaminky
mnam
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé