Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Beruška

0.0
Beruška

Potřebné ingredience

vanilkovočokoládový krém, ořechový korpus, rybízová marmeláda, marcipán

Postup přípravy

Upečeme ořechový korpus do kulaté formy.\\\
\\\
Po vychladnutí seříznu.\\\
\\\
Udělám si vanilkový krém, půlku oddělím, do které přidám kakao.\\\
\\\
Korpusy namažu střídavě vanilkovým a čokoládovým krémem.\\\
\\\
Nechám na chvíli ztuhnout v ledničce.\\\
\\\
Marcipán si obarvím potřavinářskými barvami - používám gelove od Wilton.\\\
\\\
Dort potáhnu a dozdobím

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dagana 2. 9. 2010, 15:15
(Y)...hezoučká :-$ (clamp) (clamp) (clamp)
nelca 1. 9. 2010, 21:40
(clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie