(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Jablečno dýnová přesnídávka s pudinkem
Potřebné ingredience
1,5 kg dýně , 1,5 kg jablek 500 ml vody , 300 g cukru krupice , 2 balíčky jahodového prášku
Postup přípravy
Oloupané a nastrohaná jabka a dýně rozvaříme se 1/4 litrem vody a 1/4 kg cukru. Vychladlé rozmixujeme.
Pudinkové prášky smícháme s trochou cukru, rozmícháme ve 1/4 litru vody, přidáme do rozmixované směsi a necháme přejít varem.
Plníme do sklenic a sterilujeme asi 20 minut při teplotě 70 - 75 °C.
Pudinkové prášky smícháme s trochou cukru, rozmícháme ve 1/4 litru vody, přidáme do rozmixované směsi a necháme přejít varem.
Plníme do sklenic a sterilujeme asi 20 minut při teplotě 70 - 75 °C.
Nastrouhaná jabka a dýně před vařením.
Hotová přesnídávka a je fakt moc dobrá:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
oskar218
(upraveno)
18. 10. 2011, 7:30
Tak je hotovo a dětem moc chutná.Děkuji za recept.Jana
nahlásit
cetina
(upraveno)
31. 8. 2010, 10:18
nahlásit
tomtyna
(upraveno)
31. 8. 2010, 10:47
@cetina
Díky
nahlásit