(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
FLAMENDR
Potřebné ingredience
Maso-může být kuřecí i vepřové,Sklenička zeleniny MORAVANKA,maličko hladká mouka
Postup přípravy
Je to asi to nejjednoduší jídlo na přípravu a pokud máte rádi pálivé tak je to přesně pro Vás.Masíčko si nakrájíte na plátky ,nebo na nudličky a na oleji necháte zatáhnout,já to dělám v papináku je to rychlejší.Jak je maso zatažené přidám celou skleničku Moravanky(pro 2 dospělí mám 2 skleničky)nesolím ani nijak nekořením,všechno je v té zelenině.Pokud se Vám zdá,že je málo vody může se malinko přilít,ale opravdu jen málo a necháme vařit než je masínko měkké.Jak je měkké můžeme malinko zadělat moukou,ale není to nutné.A je HOTOVO.
Nejlepší příloha jsou brambory-Dobrou chut
Nejlepší příloha jsou brambory-Dobrou chut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé