(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
>>> Přírodní vepřové plátky

Potřebné ingredience
** vepřové maso ** 1 cibule ** sůl ** podravka ** hl. mouka ** tuk ** a popř. sušené houby
Postup přípravy
Maso si naklepeme, okraje nařízneme (aby se nám při vložení na horký olej maso nezkroutilo), osolíme a přidáme podravku. V tlakovém hrnci na rozpálený tuk (Ceresoft) pokládáme plátky masa, které jsme před vložením na tuk obalily v hl. mouce. a necháme zatáhnout. Jakmile máme všechny plátky takto hotové, přidáme jemně nakrájemnou cibuli, chvíli jakoby orestujeme a zalijeme vodou. Kdo chce může přidat namočené houby. Zaděláme hrnec a vaříme 35-40min. Šťávu nemusíme zahusťovat protože je už díky hl. mouky hustá. Pak jen dochutíme popř. solí a podravkou. Jako přílohu podáváme s rýži, bramborem nebo s těstovinami.

*** maso na rozpáleném tuku zasypené cibulí ***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Beatrice4
(upraveno)
22. 10. 2010, 13:42
Dobry den, prave jsme vsichni doobedvali vasi mnamku
a musim rict, ze i nase mala, ktere hned tak neco neji, se natahovala po dalsim soustu
. Moc dekujeme a doporucejeme i maminkam s nejedlikama
Petra a Neli







nahlásit

Katy
(upraveno)
22. 10. 2010, 23:54
@Beatrice4
Dobrý den Petři, ani nevíte jakou mám radost.
Jsem opravdu nadšená z toho, že vám a hlavně vaší Nelince chutnalo. Mějte se krásně a třeba zase někdy u mého receptu Katka






nahlásit

eldik
(upraveno)
20. 10. 2010, 10:28
Právě se váš receptík vaří a zatím to vypadá dobře




nahlásit

Katy
(upraveno)
21. 10. 2010, 22:39
@eldik
Děkuji. Snad bude chutnat



nahlásit