(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Tvarohový fešák verze Straciatella

Potřebné ingredience
Těsto: 1 hrnek cukru, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 hrnky pol. mouky, 1 pr do peč, 2 vejce, 100 g nahrubo strouhané čokolády na vaření. Náplň: 2 tvarohy(lepší jsou vaničkové), 2 vejce, pytlík vanilkového pudinku, 1/2 hrnku cukru, mléko dle potřeby
Postup přípravy
Ingredience na těsto se smíchají, vyšlehají do hladka, vylije se na vymazaný a moukou vysypaný plech. Tvaroh a ostatní na náplň se smíchá, mlékem případně trošku rozředí. Konzistence by měla být hustější, asi tak jako je těsto. Na těsto se nanáší tvarohová hmota pomocí igeliťáku s ustřiženým rožkem. Buď do tvaru mřížky, nebo jak se vám bude líbit. Peče se v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 20 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

jeremy
(upraveno)
4. 9. 2010, 20:03








nahlásit
Hnědovláska
(upraveno)
29. 8. 2010, 13:19






nahlásit