Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Musaka

0.0
Musaka

Potřebné ingredience

Lilek, brambory, cuketa, rajčata, tuňák, cibule, česnek, bazalka, olivový olej

Postup přípravy

Povaříme brambory ve slupce, nebo v páře do mírného změknutí. Na olivovém oleji krátce podusíme cibulku a na ní tuňáka ve vlastní šťávě. Lilek nakrájíme na kolečka, necháme chvíli "vypotit" a poté jej podusíme na olivovém oleji.
Polouvařené brambory a podušený lilek, s rajčaty, cuktetou, vše nakrájené na kolečka skládáme do předem vymazané pečící misky. Přidáme podušeného tuňáka s cibulkou, bazalkou a sušeným či čerstvý česnek, zakapeme olivovým olejem a nastrouhaným parmezánem, podle chuti můžeme dosolit. Zapečeme asi 1/2 hodiny. Výborné!! Se skleničkou vína a zeleninovým salátem. Dobrou chuť. Pro pravou musaku se dá použít místo tuňáka hovezí maso, také výborné a doporučuji v bio kvalitě.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie