(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pařížský řez
Potřebné ingredience
6 vajíček,21 dkg ml.cukru,14 dkg polohr.mouky,4 dkg kakaa,3 pol.lž.oleje,půl prášku do pečiva. Krém - 3 vejce,15 dkg cukru krupice,4 dkg kakaa - ušlehat v páře ,vychladit + 1 máslo. Poleva -15 dkg čokolády na vaření,5 dkg ztuženého tuku.
Postup přípravy
Bílky ušlehat,přidat žloutky a ostatní suroviny promíchat,vymaštěný a vysypaný plech,upéct piškot vychladit,natřít krémem a polét čokoládou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hnědovláska
(upraveno)
19. 9. 2010, 17:44
Zdravím Vás Jindřiško Dneska jsem pekla tento řez a je mooc výborný Krém se mi povedl a přidala jsem si do něho pár kapek rumu na dochucení a je úžasný Už se těším,až si dám další kousek Děkuji,mám další recept do sbírky
Hnědovláska
(upraveno)
26. 8. 2010, 16:56
Takové řezy mám ráda s čokoládou,ale to bude drahý řez,když tam patří tolik vajíček Každopádně vyzkouším,jen jsem se chtěla zeptat,jestli bílky se šlehají zvlášt nebo s cukrem? Děkuji
jindruš1
(upraveno)
30. 8. 2010, 14:55
@Hnědovláska
Jano,bílky se šlehají zvláštˇ,potom přidáme žloutka a zbytek surovin.Piškot je sice hutnější ale o to lepší.