(recept
si oblíbilo 47 návštěvníků)
houby na šlehačce
Potřebné ingredience
hřibovité houby,šlehačka,zelená petrželka,podravka
Postup přípravy
Houby nakrájíme na plátky,kudrnku nasekáme.Do pekáčku naskládáme houbyposypeme petrželkou,podravkou a zalejem šlehačkou.Je to vynikajícííííííííííííííí:-))))
Pečeme při 200 stupních cca 40minut,kontrolujeme,až je šlehačka vypečená
Pečeme při 200 stupních cca 40minut,kontrolujeme,až je šlehačka vypečená
před vložením do trouby.Opravdu jednoduché,rychlé,výborné.Právě jsem dodělala z praváčků a nezbylo ani trošičku:-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
novackova
(upraveno)
29. 9. 2017, 21:16
anaba
(upraveno)
29. 9. 2017, 17:26
vyzkouším,díky
Betty72
(upraveno)
22. 10. 2013, 12:56
..vypadá to super...asi se budu ptát jako blbeček, ale čerstvé hřiby už nemám...zato mám plný mrazák hřibů mražených...myslíte, že by i tato varianta byla možná?
pavlinka+jiříček
(upraveno)
25. 10. 2013, 21:13
@Betty72
já myslím,že určitě
Eva147
(upraveno)
22. 10. 2013, 10:51
taky jsme dělali .. a ještě ta zdravá slaninka vypečená a k tomu přihozené houby ..hmmmmmmmmmmmmmm fakt ňamina
pavlinka+jiříček
(upraveno)
25. 10. 2013, 21:14
@Eva147
jsem ráda,že chutná
Handžulína
(upraveno)
22. 10. 2013, 10:07
Včera to udělala mamina k večeři, přidala do toho ještě trochu pokrájené anglické nadrobno, no a mohli jsme se UŽRAT!! Je to vynikající!! Děkujeme za úžasný recept, samotné by nás něco takového nenapadlo, fakt SUPER!!
pavlinka+jiříček
(upraveno)
25. 10. 2013, 21:14
@Handžulína
no super,s anglickou taky zkusím
kyčerka
(upraveno)
10. 10. 2012, 19:01
opravdu moc dobré máme mooc hub a nevíme co s nima-tak jsem recept ještě doporučila mamce a taky chutnalo tak děkujeme
pavlinka+jiříček
(upraveno)
26. 10. 2012, 12:45
@kyčerka
jsem ráda,že chutnalo
avynka
(upraveno)
9. 10. 2012, 23:54
Tak jsme to dneska vyzkoušeli a moje děcka, která milují smaženici, toto sice snědla, ale nijak zvlášť se netvářila . Zato já, která smaženici nejí vůbec, si na tomto pochutnala . Dle mého hned po hříbkách v zeleninové polévce, je toto druhá nejlepší úprava hub . Já kromě polévky houby nejím vůbec, ale toto mi chutnalo a dokonce mi po tom nebylo ani těžko . Mňamka, děkuji za dobrý recept a typ ...
pavlinka+jiříček
(upraveno)
26. 10. 2012, 12:47
@avynka
není zač,po pravdě,moje děti to tak nejí ale my se můžem užrat,jak se říká
tetakniha
(upraveno)
31. 8. 2012, 17:31
Nejlepší recept z hub, jaký jsem kdy jedla, muž byl přímo nadšen, měl boule za ušima , navrch jsem rozdrobila ještě kousek nivy, ale i bez ní fakt suprový recept, poprvé jsem dělala jen ze hřibů, podruhé tzv. mišmaš, už je zařazený do receptů, které moc chutnají
pavlinka+jiříček
(upraveno)
26. 10. 2012, 12:46
@tetakniha
díky,je opravdu luxusní,taky milujem
Renynika
(upraveno)
8. 10. 2011, 20:45
dobrý večer, děkuji za prima recept...po 2hodinovém čištění hub, se mně nechtělo stát u smaženice....super, že se to dá do trouby...já dala šlehačku, mléko a lžíci hladké mouky...přidala jsem ještě cibuli a trochu šunky od kosti...pro mě mňamózní....určitě budu dělat...je to rychlé a dobré...díky!!!
pavlinka+jiříček
(upraveno)
26. 10. 2012, 12:46
@Renynika
)
pavlinka+jiříček
(upraveno)
13. 10. 2011, 19:08
@Renynika
díky,jsem ráda,že chutná a vaši obměnu určitě vyzkouším
Platáňa
(upraveno)
4. 8. 2011, 22:43
Dobrý večer Pavlo, tak jsem neodolala a po dnešní várce hub ,jsem zkusila váš vložený recept. a naprosto úžasné .Jen blb jsem si neuvědomila,že podravka je slanější ,ale všem moc chutnalo.SUPER MŇAMKA
pavlinka+jiříček
(upraveno)
13. 10. 2011, 19:10
@Platáňa
Marti já používám i vegetu bez glutamátů,je méně slaná a i tak jen trošku.Příště budete vědět.jsem ráda,že chutnalo
mumlina
(upraveno)
19. 9. 2010, 18:10
Zdravím Pavli, protože doma jím houby jenom já a už mě nebaví se dělat se smaženicí a zavařovat a do octa...atd,našla jsem tento Váš recept a musím říct,že mě uchvátil,že to bude tak vynikající jsem ani nečekala, je to opravdu luxusní delikatesa,dala jsem tam 30% šlehačku a je to opravdu super a bez práce,děkuji moc za inspiraci
pavlinka+jiříček
(upraveno)
23. 9. 2010, 7:50
@mumlina
Ivet jsem ráda,že jste si pochutnala Taky to miluju
ivahouba
(upraveno)
16. 9. 2010, 20:03
Pavlo, diky za vlozeny recept! Je neuveritelne jednoduchy a skutecne VYBORNY. S cerstvym chlebem je to super a pro nas mozna "nej", nebo brambory ci ryzi, kdyz toho neni dost a chcete nakrmit vic lidi. Behem tydne jsem to delala uz 3x, skvela bezpracna vecere. Krasnych "suchych" hub je ted dostatek, tak opravdu vsem kdo maji radi houby vrele doporucuju. Uz obrazek vypada taak lakave a coz teprve, az ucitite tu fantastickou vuni....
pavlinka+jiříček
(upraveno)
17. 9. 2010, 18:04
@ivahouba
moc díky,jsem ráda,že jste si pochutnali.Taky chcem ještě vyrazit,doufám,že najdem.Úplně jsem dostala zas chuť
MajkaMus
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:54
Pavlo, vypadá to zajímavě, letos je hub hodně, manžel chce pořád chodit do lesa a já nevím co s nimi. Možná vyzkouším. Jen se chci zeptat, zda se houby solí, nebo ne. Děkuji.
pavlinka+jiříček
(upraveno)
17. 9. 2010, 18:03
@MajkaMus
Maru nesolí,od toho je tam ta podravka určitě vyzkoušejte
1romca11
(upraveno)
3. 9. 2010, 9:23
Holky jakou k tomu dáváte přílohu? myslíte s bramborama??? díky za radu..
pavlinka+jiříček
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:45
@1romca11
Romčo s chlebem,ale klidně i brambory.
hacík
(upraveno)
31. 8. 2010, 11:18
je to úplně suprové, zmizelo to z pekáče jako blesk, opravdu supr,,,,,,,
pavlinka+jiříček
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:47
@hacík
Díky,já to taky miluju
Stanulienka
(upraveno)
25. 8. 2010, 20:47
a nedali by sa pouzit sampinony alebo hliva ???? vyzera to neskutocne dobre... mnam
pavlinka+jiříček
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:46
@Stanulienka
Já myslím,že určitě daly
petrana.h
(upraveno)
25. 8. 2010, 18:39
ty si nedáš pokoj..ale vypadá to luxusně,jenže já nemám houbýýýýýýýýýýý jedině mnááááám
pavlinka+jiříček
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:48
@petrana.h
to ti brzy odepisuju co? Musíš vyrazit do leso brouku.Snad ještě rostou