Zobrazit přihlášovací formulář

Smetanový dort - takhle tedy ne

0.0
Smetanový dort - takhle tedy ne

Potřebné ingredience

Pro inspiraci

Postup přípravy

I takhle to jde zkazit.....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bubalka 27. 8. 2010, 22:52
já bych to pokryla šlehačkou , jistě byl výborný.... (F)
Atek 25. 8. 2010, 6:16
Leni nezoufej,bude líp :-) :-) :-) :-) :-)
potakur 25. 8. 2010, 0:12
:-D :-D :-D :-D nevadííí, příště to klapne (F) (F) (F)
veronika4545 24. 8. 2010, 23:40
ale zjest sa da.... (smich) (zajic)
ssonda 24. 8. 2010, 18:47
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=38824 Leni na 3 šlehačky 2 ztužovače.Ale to už je jedno....Myslím že želatinový je snad jen od dr.Oetkera.Tak příště hodně zdaru (flower) (flower)
ssonda 24. 8. 2010, 14:40
Jejda,a copak se přihodilo ? (F) (F) (F)
BehunkovaL 24. 8. 2010, 15:17
@ssonda Soni, byl podle vašeho receptu, chuťově naprosto výtečný, postup jsem dodržela do puntíku, ale podle mě byla chyba ve ztužovači. Dala jsem tři, ale nevím, prostě to nedrželo po hromadě a jak jsem dala druhý den rám pečicí formy pryč, už to jelo... :-@ Třískla jsem s ním vztekle do mísy a až další den lžící ochutnala..... A sežrala málem půlku.... (zip)
ssonda 24. 8. 2010, 17:57
@BehunkovaL Lenko,a dávala jste ŽELATINOVÝ ztužovač????To je zvláštní *-) *-) to se mi ještě nestalo....a z kolika jste dělala šlehaček? (L) (L)
nula 24. 8. 2010, 18:35
@ssonda Ten želatinový ztužovač se používá i do šlehačky ? Jen nasypat jako ten obyčejný? (F)
BehunkovaL 24. 8. 2010, 18:13
@ssonda Já mám pocit, že tři - na jednu šlehačku jeden ztužovač. Už je to půl roku, nepamatuju si to. Možná seberu odvahu a zkusím znova, chuťově je to fakt lahůdka. Ztužovač byl od Dr. Oedker, ještě jsem si říkala, že nebudu kupovat nějaké levné mrchy. No, někde soudruzi z NDR chybu udělat museli, že... :-p No jo, příště přijdu pro radu rovnou. (L)
plamenek 25. 8. 2010, 6:25
@BehunkovaL podle fotky to vypadá,že chyba byla ve šlehačkách,to neztuhlo jak mělo.Já používám pouze české výrobky od Labety nebo Natur.Ale to je každého věc s čím má dobou zkušenost.Myslím,že po nalití šlehaček to se má chladit déle,a zkusit zda je to opravdu ztuhlé než se nalévá želatina(musí být studená a nalévat po částech).Mohu jen poradit,netrápit se a nevzdávat,vyzkoušejte jednu šlehačku se ztužovačem a džemem,nalít do misek,nechat vychladit a pak vyklopit na talíř jako pudink. (Y) :-D
(Gabriška) 24. 8. 2010, 20:02
@BehunkovaL Jéé ,Leni,já dělala na víkend ten stejný od Soni Č. A musím říct,že se 100% povedl,krásně ztuhl..Ale myslím,že tuším,proč Vám ne...Vy jste použila ztužovač šlehačky?? *-)Tam patří želatinový ztužovač Dr-Otker (.Sáček stojí 20Kč-pro představu) A na 3 šlehačka jsem použila 2 sáčky (Y) (Y) I mistr tesař se utne..Určitě zkuste znovu,příště se jistě povede (Y) (Y) (Y) (L) (L)
calexaci 24. 8. 2010, 14:23
:-) :-) :-) I mystr tesař se někdy utne já taky spoustu dortíků skazím nechtějte vydět moje první semifredy ty šly rovnou slepicím ,-) ,-)Pečení zdar a ještě jednou zdar
petulisek 24. 8. 2010, 14:04
:-$ :-$ :-$ přiznám se, já bych ho zblajzla i tak (zajic) ny chuti mu to určitě nic neubralo (F)
kik 24. 8. 2010, 12:40
i mistr tesař se někdy utne...asi Vás to mrzelo ale chuťově musel být dobrý...pečení zdar (F)
JarkaH 24. 8. 2010, 12:29
Nebuďte z toho smutná, určo byla alespoň k jídlu, já dělala dceři k prvním narozeninám dort a horká želatina mi protekla skrz korpus, takže to celé bylo naprosto nechutné, čvachtavé a jíst se to ani nedalo. :-D :-D :-D
luccka 24. 8. 2010, 12:42
@JarkaH Tak to se stalo i mě, špatně jsem dala krém a průser byl na světě ,-)
liba1963 24. 8. 2010, 12:27
:-) :-)Nic nevadí,příště se určitě zadaří!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Lucie-Anna 24. 8. 2010, 12:17
(L) Mňam, já bych si ho dala i tak - určitě byl chuťově výborný! :-)
Brla 24. 8. 2010, 12:06
No konečně něco co mi neničí mé nízké pekařské sebevědomí,nejsem škodolibá,ale jsem ráda že nejsem jenom já takové nemehlo,Leni mně se líbí je originální (L) (L) (L) (L)
BehunkovaL 24. 8. 2010, 15:14
@Brla :-D :-D :-D To je v poho, taky bych uvítala víc fotek zkažených výrobků, pak mám komplexy jako kr..... +o( No jo,nemůžeme umět všechny všechno, že jo...
backa 24. 8. 2010, 11:57
Z toho si nic nedělejte +o( i dobrá pekařka dokáže zkazit dort mě se se to také stalo a několikrát :-)chuti to neubere a určitě se zbaštil jak ten kupovaný ne? (Y) (hello)
BehunkovaL 24. 8. 2010, 11:42
Obrečela jsem to, a trvalo mi skoro půl roku to sem vložit - dělala jsem v březnu malýmu ke druhým narozeninám. Naštěstí (svatba) skočil do auta a přivezl podobný (^), jen o poznání hezčí.... :´(
PavliBP 24. 8. 2010, 11:37
sní se to i tak (zajic), jen pokud to měl být dárek, tak to trochu zamrzí :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie