Sumec 3
Potřebné ingredience
světlý korpus,višně v gelu,lehká paříž,vanilkový pudinkový krém,banány,pravý marcipán
Postup přípravy
Sumeček pro malého rybáře k 10 narozeninám.Hřbetní ploutev nechtěla moc držet,příště ji musím udělat z mléčného marcipánu,protože pravý mandlový má problém vytvrdnout i po několika dnech.Na fotkách to vypadá v pohodě,ale při předání ploutev téměř ležela : / Takže pozor na to :-)
x
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Gabžule
(upraveno)
30. 8. 2010, 19:30
to je kousek
cherba
(upraveno)
26. 8. 2010, 14:23
Moc krásný sumec a senzační zbarvení opravdu jak živý
boda9
(upraveno)
27. 8. 2010, 17:10
@cherba
Pavli,děkuji
liba1963
(upraveno)
25. 8. 2010, 21:18
To je ale krásnej macan!!!!
boda9
(upraveno)
25. 8. 2010, 23:17
@liba1963
Libi,děkuji
darinka30
(upraveno)
23. 8. 2010, 20:40
boda9
(upraveno)
25. 8. 2010, 23:16
@darinka30
(Gabriška)
(upraveno)
23. 8. 2010, 8:23
Bohdi,je nádhernej
boda9
(upraveno)
25. 8. 2010, 23:16
@(Gabriška)
Gábi,díky moc
babbina
(upraveno)
22. 8. 2010, 21:45
pěkný macek
boda9
(upraveno)
25. 8. 2010, 23:16
@babbina
Soni,díky
HHaannuullee
(upraveno)
22. 8. 2010, 16:08
boda9
(upraveno)
25. 8. 2010, 23:16
@HHaannuullee