(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Žirafa
Potřebné ingredience
světlý, oříškový, tmavý korpus, máslový krém, svařené meruňky a ananas ( místo marmošky ), piškoty, mléčný marcipán
Postup přípravy
Když jsem zde ma MMB poprvé uviděla žirafku v tomto provedení, byla jsem z ní naprosto unešená a moc jsem si jí chtěla zkusit. Měla jsem dovolenou a dětičky ,, maminko upečeš nám taky dortíček ,,........ navíc jsme jeli ke švagrové na pouť a tak jsme jeli se žirafkou. Moc mě bavila, ale nutno říci, že mi dala napoprvé zabrat, udělala jsem moc velkou tlamičku a podle ní pak poměrem dodělávala hlavu. Hlava byla těžká, přestože vyztužená špejlemi.... sunula se dolů a tlačila k podložce i krk a celý dort se postupně prolamoval pod tíhou hlavy. Navíc jsem to neměla moc ztuhlé a cesta v horku tomu taky nepomohla, ale ponaučení pro příště a v kruhu rodinném se nějaký ten nedostatek ztratil. Všem chutnalo a žirafka se moc líbila.
Děkuji za inspiraci a postup Bohdaně O.
Děkuji za inspiraci a postup Bohdaně O.
*
tady už je vidět jak se krk bortí na podložku a to bylo ráno před odjezdem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jajka5
(upraveno)
19. 8. 2010, 22:03
anete1
(upraveno)
18. 8. 2010, 21:36
nádherná
boda9
(upraveno)
18. 8. 2010, 21:18
žirafka je parádní povedla se jsem moc ráda když se moje nápady hodí
babbina
(upraveno)
17. 8. 2010, 20:58