Zobrazit přihlášovací formulář

* srdíčko pro Hanku k narozeninám *

0.0
* srdíčko pro Hanku k narozeninám *

Potřebné ingredience

Ořechový korpus, čokoládový krém, jahody, jahodová marmeláda, rum, mléčná hmota

Postup přípravy

Jako vždy. Prokrojit, namazat, proložit ovocem, vychladit, potáhnout a pak už si jen hrát. Koupila jsem si nové hračky - písmenka - kdo s tím umí, ať mi prosím poradí, já u toho kvetla více, jak ty vlčí máky, lepilo se to až hrůza.
Vlčí máky jsem se učila díky radám mmb, jinak dort jsem dělala ve vedru 34 stupních v červenci. V té době stát u trouby bylo super. Jenže dortík udělal takovou radost, že jsem nelitovala a měla radost ještě větší.

*

*

*

*

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jajka5 19. 8. 2010, 22:20
Blani , srdíčko je krásné, kytice nádherná, počasí navzdory, taky mne tak trápilo, chvílemi jsem od toho chtěla utéct (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
babbina 17. 8. 2010, 20:37
Blani,ale opravdu to za to stálo,protože dortík se Ti moooooc povedl (Y)Dělat v těch vedrech byl děs,já zrovna ten týden dělala taky víc dortíků a teklo vše.Kytičky máš výstavní (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
beckovka 18. 8. 2010, 9:59
@babbina Soni, děkuji moc za krásnou pochvalu. (F) (F) (F)
darinka30 17. 8. 2010, 18:03
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
beckovka 18. 8. 2010, 9:58
@darinka30 Darinko, děkuji (F) (F)
Beruška46 17. 8. 2010, 17:05
Blani,když vykrajuješ písmenka,rozválej si hmotu /nejlepší na písmenka je WI/ na slabo,nech jí asi tak půl hodinky odpočinout,pak na ní polož mikroten nebo potr.folii a vytlač písmenko,opatrně sundej folii,pokud se Ti někde neprořeže,tak odkrojit a je hotovo.Chce to chvíli trpělivosti,než já jsem přišla,jak na to,myslela jsem,že písmenka hodím do koše.Musíš zkoušet a zkoušet.Teď,když jsem spěchala,tak jsem vykrajovala zrovna,písmenko se trochu přichytilo na folii,tak jsem ho přenesla na té folii rovnou na dort.Dortík máš moc pěkný (clamp) (clamp)
beckovka 18. 8. 2010, 9:57
@Beruška46 Ivanko děkuji moc za radu i chválu. (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie