Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Maďarský guláš z hovězího masa -MOOOC DEKUJI-Radka Kárníková)

0.0
Maďarský guláš z hovězího masa -MOOOC DEKUJI-Radka Kárníková)

Potřebné ingredience

Suroviny: 1 kg hovězího masa- kližka 4 cibule 2 pol. lž. sádla ( olej ) 3 pol. lž. papriky (maďarské) trochu kmínu česnek dle chuti sůl, pepř beraní rohy sterilované 150 g. rajčat 1 pol. lž. rajského protlaku chilli dle chuti masoxovou kostku hl. mouka a voda na zahuštění

Postup přípravy

Postup:

Hovězí maso omyjeme, pokrájíme na větší kostky, cibuli očistíme a pokrájíme na kostičky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, nebo olej a osmahneme cibulku do tmava. Přidáme maso, koření a osmahneme, podlijeme vodou, přidáme masox. Dusíme cca 10-15 minut. Když je maso měkké a cibule rozvařená, přidáme protlak, pokrájená rajčata, beraní rohy, zahustíme, podlejeme vodou dle potřeby a prováříme cca 12 minut. Ochutíme solí, pepřem, česnekem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie