(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Maďarský guláš z hovězího masa -MOOOC DEKUJI-Radka Kárníková)
Potřebné ingredience
Suroviny: 1 kg hovězího masa- kližka 4 cibule 2 pol. lž. sádla ( olej ) 3 pol. lž. papriky (maďarské) trochu kmínu česnek dle chuti sůl, pepř beraní rohy sterilované 150 g. rajčat 1 pol. lž. rajského protlaku chilli dle chuti masoxovou kostku hl. mouka a voda na zahuštění
Postup přípravy
Postup:
Hovězí maso omyjeme, pokrájíme na větší kostky, cibuli očistíme a pokrájíme na kostičky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, nebo olej a osmahneme cibulku do tmava. Přidáme maso, koření a osmahneme, podlijeme vodou, přidáme masox. Dusíme cca 10-15 minut. Když je maso měkké a cibule rozvařená, přidáme protlak, pokrájená rajčata, beraní rohy, zahustíme, podlejeme vodou dle potřeby a prováříme cca 12 minut. Ochutíme solí, pepřem, česnekem.
Hovězí maso omyjeme, pokrájíme na větší kostky, cibuli očistíme a pokrájíme na kostičky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, nebo olej a osmahneme cibulku do tmava. Přidáme maso, koření a osmahneme, podlijeme vodou, přidáme masox. Dusíme cca 10-15 minut. Když je maso měkké a cibule rozvařená, přidáme protlak, pokrájená rajčata, beraní rohy, zahustíme, podlejeme vodou dle potřeby a prováříme cca 12 minut. Ochutíme solí, pepřem, česnekem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé