Růže
Potřebné ingredience
Korpus mramorový (od onassi) ze 4 vajec, krém šlehaný nad párou ze 2 vajec, salkový marcipán, punčovina, marmeláda, gelové a prachové barvy.
Příprava korpusu - vrstvení světlého (2 lžíce) a kakaového těsta (1 lžíce)
Před vložením do trouby
Upečený a překrojený korpus
Zapomněla jsem fotit - seskládaný a promazaný korpus (použita fotka z minulé růže a další 2 taky)
Dotvarováno punčovinou a pomazáno krémem (použita fotka z minulé růže)
Z mléčné hmoty vykrojená kolečka a lepená zhora, vyztuženo potravinovou fólií, protože se tíhou lístky přehýbají (použita fotka z minulé růže)
Nové foto - nahoře je uprostřed srolován střed a přilepen piping gelem. Kraje lístků dobarveny prachovými barvami. Kapky rosy - piping gel (nebo gel v tubě)
Růže z boku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé