(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Hovězí maso na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
Potřebné ingredience
Hovězí zadní 1/2kg,cibuli,česnek,sůl,pepř, 5 dkg slaniny,špenátový protlak,bramborové knedlíky v prášku.
Postup přípravy
Trochu jsem si usnadnila přípravu.do kastrolu jsem si dala dusit maso nakrájené mna kostky a osolené za mírného podlévání jsem ho dusila do poloměkka.Pak jsem si rozškvařila v pekáčku slaninu na kostičky nakrájenou na to jsem dala maso ,cibuli a hodně česneku a pekla v toubě do úplného změknutí.
Než se maso upeče -tak si dáme na trochu oleje zesklovatět cibulku ,na to polorozmražený špenát a ochutíme si ho solí a česnekem,zahustíme vejcem,které v něm necháme srazit.
Bramborové knedlíky si uvaříme dle návodu na sáčku.výborná dobrota
Než se maso upeče -tak si dáme na trochu oleje zesklovatět cibulku ,na to polorozmražený špenát a ochutíme si ho solí a česnekem,zahustíme vejcem,které v něm necháme srazit.
Bramborové knedlíky si uvaříme dle návodu na sáčku.výborná dobrota
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
novackova
(upraveno)
6. 12. 2013, 18:52
P.A.V.L.A
(upraveno)
6. 12. 2013, 18:42
vendulik
(upraveno)
6. 12. 2013, 12:25
Dobrota, zkusila jsem a moc jsme si pochutnali. Díky za super recept.