(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Jablečná přesnídávka se švestkama
Potřebné ingredience
2 a půl kg jablek,750g švestek bez pecek,2 vanilkový pudinky+800ml vody,cukr dle chuti
Postup přípravy
Oloupaná a jadřinců zbavená jablka nakrájíme na kostky a s vodou rozdusíme/1,5-2dcl vody/,švestky povaříme i se slupkou,pak rozmixujeme a přidáme k rozvařeným jablkům,znovu vše rozmixujeme tyčovým mixérem,přidáme cukr a uvařený pudink a povaříme.Plníme do přesnídávkových skleniček a 10 minut znovu sterilujeme v troubě na plný výkon.Taky moc dobrá-hmmmmm-mňam mňam
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Štefka
(upraveno)
2. 11. 2007, 10:11
Ahojda Libuško, mám takový dotaz, jak to přesně sterilujete. Nejsem si jistá jak a tak bych to nerada zkaňhala.. jako kolik vody do hrnce a tak... Díky Jarka