Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept

Genovese

0.0
Genovese

Potřebné ingredience

olivový olej,hovězí kýta, cibule, mrkev, bílé víno, masox

Postup přípravy

GENOVESSE
hovězí maso, cibule a mrkev nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji pořádně dohromady osmažíme, SKORO připálit, pak podlejeme bílím vínem a pomalu dusíme, dáme zatím 1/2 masoxu a podle potřeby podléváme vroucí vodou.když je maso měkké necháme vodu úplně vypařit. já dávám přílohu opečené brambory a hrášek s uzeným masem.
OPÉČENÉ BRAMBORY
brambory nakrájíme na měsíčky, dáme jeden česnek nakrájený na 4 dílky, trochu na jemno nakrájené cibule, osolíme, posypeme petrželkou a dáme trochu čerstvého rozmarýnu. pečeme na 190 stupňů asi 30-40 minut
HRÁŠEK S UZENÝM MASEM
nakrájíme uzené maso a cibulku na jemno osmažíme a přidáme hrášek může být i z konzervy nebo mražený. z konzervy samžíme asi 5-6 minut. osolíme a hotovo!
přeji dooobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

123 petra 25. 2. 2008, 23:41
LUCINKO musim Vas pochvalit , |:o) |:o) |:o),uvarila jsem to vcera na obed i s hraskem a manzel se olizoval jeste dneska!!!!! (clamp) (clamp) (clamp)
Lupami 26. 2. 2008, 12:11
@123 petra :-$ tak to jsem ráda že Vám tak chutnalo!! (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie