Genovese
Potřebné ingredience
olivový olej,hovězí kýta, cibule, mrkev, bílé víno, masox
Postup přípravy
GENOVESSE
hovězí maso, cibule a mrkev nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji pořádně dohromady osmažíme, SKORO připálit, pak podlejeme bílím vínem a pomalu dusíme, dáme zatím 1/2 masoxu a podle potřeby podléváme vroucí vodou.když je maso měkké necháme vodu úplně vypařit. já dávám přílohu opečené brambory a hrášek s uzeným masem.
OPÉČENÉ BRAMBORY
brambory nakrájíme na měsíčky, dáme jeden česnek nakrájený na 4 dílky, trochu na jemno nakrájené cibule, osolíme, posypeme petrželkou a dáme trochu čerstvého rozmarýnu. pečeme na 190 stupňů asi 30-40 minut
HRÁŠEK S UZENÝM MASEM
nakrájíme uzené maso a cibulku na jemno osmažíme a přidáme hrášek může být i z konzervy nebo mražený. z konzervy samžíme asi 5-6 minut. osolíme a hotovo!
přeji dooobrou chuť
hovězí maso, cibule a mrkev nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji pořádně dohromady osmažíme, SKORO připálit, pak podlejeme bílím vínem a pomalu dusíme, dáme zatím 1/2 masoxu a podle potřeby podléváme vroucí vodou.když je maso měkké necháme vodu úplně vypařit. já dávám přílohu opečené brambory a hrášek s uzeným masem.
OPÉČENÉ BRAMBORY
brambory nakrájíme na měsíčky, dáme jeden česnek nakrájený na 4 dílky, trochu na jemno nakrájené cibule, osolíme, posypeme petrželkou a dáme trochu čerstvého rozmarýnu. pečeme na 190 stupňů asi 30-40 minut
HRÁŠEK S UZENÝM MASEM
nakrájíme uzené maso a cibulku na jemno osmažíme a přidáme hrášek může být i z konzervy nebo mražený. z konzervy samžíme asi 5-6 minut. osolíme a hotovo!
přeji dooobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
123 petra
(upraveno)
25. 2. 2008, 23:41
LUCINKO musim Vas pochvalit , ,uvarila jsem to vcera na obed i s hraskem a manzel se olizoval jeste dneska!!!!!
Lupami
(upraveno)
26. 2. 2008, 12:11
@123 petra
tak to jsem ráda že Vám tak chutnalo!!