(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Francouzské brambory s mletým masem
Potřebné ingredience
Uvařené brambory ve slupce,mleté maso,šlehačka,mražená zelenina,vajíčka uvařená natvrdo,cibule,grilovací koření,pepř,sůl.
Postup přípravy
Oloupané a uvařené brambory nakrájíme na kostičky.Na pánvi si necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kolečka,poté přidáme mleté maso-kupuji mix vepřového a hovězího.Můžete dát pouze jen vepřové.Osolíme,opepříme,posypeme grilovacím kořením a necháme lehce dusit.Pak přidáme mraženou zeleninu-kupuji v Lidlu 750g mají více druhů(samozřejmě si můžete dát jakou máte rádi).Tuto směs dáme do pekáčku,přidáme brambory,nakrájená vajíčka a vše promícháme,nakonec zalijeme šlehačkou.Pečeme cca 30minut při 200st.DOBROU CHUŤ:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
milulinka
(upraveno)
7. 11. 2010, 12:44
je to výborné, děkuji za recept míla
Mázovka
(upraveno)
12. 11. 2010, 12:26
@milulinka
Miluško jsem moc ráda,že Vám brambory chutnaly
Lupami
(upraveno)
17. 8. 2010, 9:29
toto vařím taky je to luxusní a rychlé, když nemám čas nedám ani vajíčka ani šlehačku a je to dobré taky.