Zobrazit přihlášovací formulář

Pro rybáře

0.0
Pro rybáře

Potřebné ingredience

Mramorový korpus,krém-alžírská káva,potah-varna

Postup přípravy

Chybami se člověk prý učí,ale já se to snad nenaučím nikdy :-(
Inspirace patrně zde na MMB,děkuji.
Varnu jsem barvila tekutým bělidlem a opravdu to mění konzistenci potahovky,ale práškovou bohužel v Gostolu neměli.

xxxx

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gabsa 30. 7. 2010, 11:42
super moc pěkné (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
HHaannuullee 30. 7. 2010, 8:49
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
liba1963 30. 7. 2010, 7:40
(Y) (Y)Jani,vždyť je pěkný....já se spíš divím,jak sis s tou varnou pěkně poradila... (Y)...já ji používám jen pro nás a to velmi zřídka... (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Beruška46 (upraveno) 30. 7. 2010, 6:52
A jakou chybu tam Jani vidíš ??? Já tedy žádnou,dortík je moc pěkný,rybář bude mít velkou radost (Y) (Y)
1371963 29. 7. 2010, 21:37
@Beruška46 Není to vidět na fotce,ale ten marcipán s tou bělobou byl takovej tekutej,jsem ráda že je z domu a už ho nevidím :-)
jajka5 29. 7. 2010, 21:07
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie