Pro rybáře
Potřebné ingredience
Mramorový korpus,krém-alžírská káva,potah-varna
Postup přípravy
Chybami se člověk prý učí,ale já se to snad nenaučím nikdy :-(
Inspirace patrně zde na MMB,děkuji.
Varnu jsem barvila tekutým bělidlem a opravdu to mění konzistenci potahovky,ale práškovou bohužel v Gostolu neměli.
Inspirace patrně zde na MMB,děkuji.
Varnu jsem barvila tekutým bělidlem a opravdu to mění konzistenci potahovky,ale práškovou bohužel v Gostolu neměli.
xxxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gabsa
(upraveno)
30. 7. 2010, 11:42
super moc pěkné
HHaannuullee
(upraveno)
30. 7. 2010, 8:49
liba1963
(upraveno)
30. 7. 2010, 7:40
Jani,vždyť je pěkný....já se spíš divím,jak sis s tou varnou pěkně poradila... ...já ji používám jen pro nás a to velmi zřídka...
Beruška46
(upraveno)
30. 7. 2010, 6:52
A jakou chybu tam Jani vidíš ??? Já tedy žádnou,dortík je moc pěkný,rybář bude mít velkou radost
1371963
(upraveno)
29. 7. 2010, 21:37
@Beruška46
Není to vidět na fotce,ale ten marcipán s tou bělobou byl takovej tekutej,jsem ráda že je z domu a už ho nevidím
jajka5
(upraveno)
29. 7. 2010, 21:07