(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kuřecí játra s jablky
Potřebné ingredience
500g kuřecích jater,
2 tvrdší jablka bez šlupky,
3 lžice kečupu,
cibule, kmín,
půlka masoxu,
jížka
Postup přípravy
Na cibulce osmahneme kuřecí játra,přidáme trochu knínu a zalijeme vodou. Přivedeme do varu a přidáme kečup. Vaříme do změknutí jater, cca 20minut. Potom přidáme půlku masoxu, na kostičky nakrájená jablka a osolíme a zahustíme buď hotovou jížkou nebo hladkou moukou rozkvedlanou ve vodě. Povaříme cca 5 minut. A JE HOTOVO.
Podáváme s rýží
Podáváme s rýží
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé