Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

KUŘECÍ NA HOŘČICI A SMETANĚ

0.0
KUŘECÍ NA HOŘČICI A SMETANĚ

Potřebné ingredience

2 lžíce olivového oleje, cca 4-5 kuřecích řízků (nakrájet na nudličky), 2 velké cibule, 2 stroužky česneku, 200g žampiónů (můžou se vynechat), 200ml zakysané smetany, 2 lžíce hořčice, sůl, pepř

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji osmahneme maso, vsypeme plátky cibule, drcený česnek a nakounec žampiony. Osolíme a opepříme. Za občasného míchání opékáme cca 3-4 min. Pak vmícháme smetanu a hořčici. Jakmile smetana získá tekutější konzystenci, je hotovo. Je to velmi rychlé a moc dobré.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie