(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Čokoládové srdce
Potřebné ingredience
Kávový piškot ze 4 vajec, kávová šlehačka se stužovačem, potah modelovací čokoláda od Arielll, kvítečky WI, váha 2,1kg.
Postup přípravy
kávová šlehačka : ušlehala jsem si šlehačku (1 a 1/2kelímku), pak podle návodu připravila ztužovač (Zeasan bez příchuti a dávkování dle tekutin uzpůsobíme) , akorát jsem napřed ve studené vodě rozpustila instantní kávu Nescafe Classic a pak dala ztužovač. Vše jsem spojila se šlehačkou a plnila ráfek ve tvaru srdce napřed piškot pak šlehačka a přiklopit druhou půlkou piškotu. nechala jsem přes noc v lednici pěkně ztuhnout. Druhý den sundala ráfek okrájela okraje do kulata , pomazala slabou vrstvou vanil.krému. Zas nechala trochu ztuhnout a potáhla čokohmotou. Co víc dodat tahle šlehačková náplň byla móc dobrá.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jajka5
(upraveno)
21. 7. 2010, 12:36
tak už ho mám v oblíbených, vypadá úžasně a chutˇ zrovna sálá z popisu
darinka30
(upraveno)
20. 7. 2010, 20:59
tchyna
(upraveno)
20. 7. 2010, 20:02
blanuse
(upraveno)
20. 7. 2010, 17:49
krásný dortík, vypadá velice jedle
HHaannuullee
(upraveno)
20. 7. 2010, 16:38
Beruška46
(upraveno)
20. 7. 2010, 15:24
Moc pěkný dortík a souhlasím s Radu,tyhle šlehačkové ztužovače jsou k nezaplacení,móóóc dobré,zatím,kdo ochutnal,tak nelitoval
liba1963
(upraveno)
20. 7. 2010, 13:24
Radu,je krásný a navíc musí být vynikající!!!!!!!!!!
Radysa
(upraveno)
20. 7. 2010, 13:31
@liba1963
Libuško díky, v těchto vedrech jsou odlehčené náplně lepší a pokud je to s mou oblíbenou příchutí kávovou tak se neudržím . Kombinace káva a čokoláda je moje za každého počasí